ostatnio dodane
Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-
Kiełbasa jałowcowa podsuszana
17,97 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona, suszona około 30 dni.
rozwiń opisWędlina z szynki, z dodatkiem boczku świnki, marynowana na sucho przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według własnej receptury, wędzona gorącym dymem około 4 godziny, pieczona w jednym cyku, suszona 30 dni do uzyskania odpowiedniej wilgotności.Wyraźnie zaznaczony smak jałowca oraz delikatny posmak pieprzu.
5,99 zł /100 g
-
Szynka pieczona
22,46 złPieczona wędzonka wieprzowa.
rozwiń opisKanapka z szynką dla „drwala”, jajecznica na szynce dla Twojego dziecka, młoda kapusta z odrobiną szynki dla Twojej żony, to jej wymarzone środowisko. Szynka pieczona Pieczone&Wędzone ze skórą wtedy oddaje się cała. Jeśli kochasz soczystą szynkę, musisz jej spróbować.4,99 zł /100 g
-
Polędwica dojrzewająca z dzika
44,98 złSurowa wędzonka z dzika wędzona zimnym dymem, długo dojrzewająca, naturalnie suszona.
rozwiń opisPodgotowane zielone szparagi, zawinięte w polędwicę dojrzewającą z dzika Pieczone&Wędzone z polskiej kniei, oprószone bieszczadzkim owczym serem, włożone na 8 minut do piekarnika to „niebo w głębie”. Aromat dojrzewającej dziczyzny, którym przesiąkają szparagi, podbite serem dadzą Waszym kubkom smakowym niespotykaną rozkosz.17,99 zł /100 g
-
Kiełbasa pieczona z dzika
27,96 złPieczona kiełbasa z szynki dzika polskich lasów, z dodatkiem boczku wieprzowego.
rozwiń opisDzik jest dziki, ale nie jest zły, żyje przecież na wolności w polskich lasach. Kiełbasa pieczona z dzika Pieczone&Wędzone nie zawiera 19% dzika w sobie, a aż 80%. Dodatkowe pieczenie tej kiełbasy uwalnia jej smak. Wykorzystaj ją do grzanek, zapiekanek makaronowych lub jako dodatek do bigosu.6,99 zł /100 g