kiełbasa długo dojrzewająca
Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-
Kiełbasa dojrzewająca z dzika
33,25 złSurowa kiełbasa z szynki dzika, z polskich lasów, uzupełniona boczkiem wieprzowym, wędzona zimnym dymem, długo dojrzewająca, naturalnie suszona.
rozwiń opisDługo dojrzewająca kiełbasa z dziczyzny polskich lasów to smak, którego nigdy nie zapomnisz. Podana na półmisku razem z marynowanymi szlachetnymi borowikami oraz cebulką podkreśli Twój wysublimowany gust.9,50 zł /100 g
-
Polędwica dojrzewająca
24,00 złSurowa wędzonka wieprzowa, wędzona zimnym dymem, długo dojrzewająca, naturalnie suszona.
rozwiń opisDelikatnie duszona polędwica dojrzewająca Pieczone&Wędzone na grubych plastrach malinowych pomidorów, ułożona na przemian z oscypkiem w czterech warstwach na wcześniej przygotowany tost francuski, przykryta jajkiem sadzonym i okraszona świeżą szalotką to niezapomniane odczucie kulinarne.8,00 zł /100 g
-
Kiełbasa dojrzewająca
31,20 złSurowa kiełbasa suszona z mięsa wieprzowego, wędzona zimnym dymem, długodojrzewająca, naturalnie suszona.
rozwiń opisWędlina z szynki, łopatki i boczku, marynowanych na sucho przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według własnej receptury, wędzona zimnym dymem ok. 7 dni w różnych cyklach czasowych, naturalnie dojrzewająca 6-8 tygodni.7,80 zł /100 g
-
Comber dojrzewający z jelenia
58,00 złSurowa wędzonka z jelenia, wędzona zimnym dymem, długodojrzewająca, naturalnie suszona
rozwiń opisUgotowaną al dente zieloną fasolkę szparagową dzielimy na pęczki po 3-4 szt. zawijamy w comber dojrzewający z jelenia Pieczone&Wędzone i układamy na blachę. Wszystko posypujemy odrobiną rozgniecionego roquefort’a i zapiekamy. Podczas spożywania tej oryginalnej przystawki, Twoje podniebienie będzie doświadczać ogromnej dawki cudownego smaku.23,20 zł /100 g
-
Udziec dojrzewający z jelenia
51,00 złWędzonka z jelenia surowa, wędzona.
rozwiń opisWędzonka owalnego kształtu, wyprodukowana z jednego mięśnia szynki z jelenia. Elementy peklowane metodą zalewową i suchą z dodatkiem przypraw przez okres 4 tygodni. Następnie wędzona zimnym dymem przez okres kilku dni oraz suszona do uzyskania założonej wydajności.17,00 zł /100 g