bez konserwantów
Wyświetlanie 1–12 z 21 wyników
-
Leczo
14,90 złDanie gotowe z warzyw, pomidorów z dodatkiem kiełbasy tradycyjnej P&W.
rozwiń opiswarzywa i kielbasa ze świnki ((100%potrawy wyprodukowano z 24,8% cebuli, 18,6% papryki czerwonej, 18,6% kiełbasy tradycyjnej (mięso wp., sól, przyprawy naturalne, substancja konserwująca azotyn-sodu)), woda, passata pomidorowa, pomidory krojone, koncentrat pomidorowy, czosnek, smalec wieprzowy, sól, cukier, przyprawy naturalnecena za sztukę
-
Dzik strogonow w czerwonym winie
25,90 złCienkie paski szynki dziczej, długoduszone w czerwonym winie w towarzystwie warzyw.
rozwiń opisProdukt z szynki dzika pokrojonej w paski z dodatkiem warzyw, naturalnych przypraw oraz czerwonego wina. Poddany obróbce termicznej w słoiku, wraz ze wszystkimi dodatkami. Masa porcji w słoiku 400 g. Produkt parzony.cena za sztukę
-
Kiełbasa naturalna by Adam Gessler
22,16 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona bez dodatku azotynu sodu
rozwiń opisWędlina z szynki, łopatki i boczku wieprzowego marynowana na sucho be dodatku azotynu sodu przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według receptury Adama Gesslera, wędzona gorącym dymem ok. 5 godzin w jednym cyklu czasowym, pieczona, schłodzona zimnym powietrzem.5,99 zł /100 g
-
Szynka naturalna by Adam Gessler
41,40 złWieprzowa szynka bez dodatku azotynu sodu, wędzona i parzona.
rozwiń opiswędzonka z górnej części szynki, marynowana w kąpieli solankowej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, wędzona gorącym dymem ok 4 godzin w jednym cyklu czasowym, schłodzona zimnym powietrzem.6,90 zł /100 g
-
Kark naturalny z pieca
22,50 złPieczona karkówka wieprzowa bez azotynu sodu.
rozwiń opisPieczeń z karkówki marynowanej przez okres 7 dni w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, posypana naturalnymi przyprawami zwinięta i pieczona pod przykryciem w piecu.7,50 zł /100g
-
Goleń yorkshire
17,50 złGolonka wolno gotowana bez skóry z kością.
rozwiń opisProdukt przygotowany z części golonki tylnej bez skóry, obejmującej mięśnie wewnętrzne przyległe do kości strzałkowej. Wyrób poddawany obróbce termicznej w worku do gotowania, złożony tak aby kształtem przypominał „pałkę”. Mięśnie z jednej strony kości ulegają odczepieniu od kości odsłaniając ją podczas obróbki termicznej.cena za sztukę
-
Ozory z czosnkiem niedźwiedzim
17,47 złProdukt z ozorów wieprzowych i golonki wieprzowej w osłonce niejadalnej tekstylnej, parzony.
rozwiń opisProdukt garmażeryjny z ozorów wieprzowych z dodatkiem mięsa z golonki, peklowanych. Farszem napełniane są osłonki szyte tekstylne o masie ok 3-3,5 kg.4,99 zł /100 g
- 1
- 2