bez konserwantów
Wyświetlanie 1–12 z 24 wyników
-
Pasztet z dzika
30,00 złPieczony pasztet z dzika z polskich lasów, bez alergenów.
rozwiń opisPasztet z dzika buchtującego w polskich lasach najlepiej smakuje w doborowym towarzystwie, marynowanych borowików szlachetnych oraz konfitur z żurawiny leśnej, oczywiście najlepiej zebranych i przygotowanych przez siebie w domu. Uracz swoją rodzinę taką przyjemnością.cena za sztukę
-
Pasztetowa wędzona
15,40 złParzona i wędzona pasztetowa wieprzowa z dodatkiem wątroby.
rozwiń opisMięso, majeranek, pieprz, a przede wszystkim wędzenie naturalnym dymem nadaje jej indywidualnego smaku. Pasztetowa Pieczone&Wędzone jest połączeniem wszystkich tych cech. Jedząc kanapkę posmarowaną pasztetową Pieczone&Wędzone, będziesz rozkoszował się jej smakiem.4,40 zł /100 g
-
Pasztetowa P&W
11,00 złPieczona pasztetowa wieprzowa z dodatkiem wątroby, bez azotynu sodu
rozwiń opisMięso, wątroba, majeranek, pieprz, a przede wszystkim cebula nadają jej indywidualnego smaku. Wyjeżdżając na dłużej, nadal możesz jeść kanapkę posmarowaną pasztetową Pieczone&Wędzone i rozkoszować się jej smakiem.cena za sztukę
-
Rillettes ze świnki
13,00 złParzone w słoiku rillettes wieprzowe z dodatkiem słoniny, bez azotynu sodu
rozwiń opisFrancuzi, jak i my Polacy, potrafią z mięsa wyczarować wspaniałości. Jeśli pasztet jest dla Ciebie za gładki, proponujemy Ci szarpane w konsystencji rillettes. Zaserwuj sobie tradycyjną kromkę chleba żytniego, posmarowaną warstwą rillettes z szynki z dodatkiem marynowanego czosnku i dymki.cena za sztukę
-
Pasztet P&W
36,00 złPieczony pasztet wieprzowy bez alergenów.
rozwiń opisKonfitura z żurawin, czy ogórki małosolne nie mogą się obejść bez pasztetu Pieczone&Wędzone. Chcesz zaskoczyć Twoich Gości czymś nadzwyczajnym – podaj im kompozycję pasztetu Pieczone&Wędzone oraz ogórków małosolnych zrobionych własnoręcznie.cena za sztukę
-
Kiełbasa naturalna by Adam Gessler
21,83 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona bez dodatku azotynu sodu
rozwiń opisWędlina z szynki, łopatki i boczku wieprzowego marynowana na sucho be dodatku azotynu sodu przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według receptury Adama Gesslera, wędzona gorącym dymem ok. 5 godzin w jednym cyklu czasowym, pieczona, schłodzona zimnym powietrzem.5,90 zł /100 g
-
Szynka z pieca
22,80 złPieczona szynka wieprzowa z dodatkiem ziół, bez azotynu sodu
rozwiń opisSzynka z pieca ułożona na świeżo posmarowanej masłem bagietce francuskiej, wyłożonej rukolą z dodatkiem pasty jajecznej, posypanej drobno pokrojonym szczypiorkiem przyprawia o kulinarny zawrót głowy.7,60 zł /100 g
-
Ozory z czosnkiem niedźwiedzim
18,90 złProdukt z ozorów wieprzowych i golonki wieprzowej w osłonce niejadalnej tekstylnej, parzony.
rozwiń opisProdukt garmażeryjny z ozorów wieprzowych z dodatkiem mięsa z golonki, peklowanych. Farszem napełniane są osłonki szyte tekstylne o masie ok 3-3,5 kg.5,40 zł /100 g
-
Boczek z pieca
21,60 złPieczony boczek wieprzowy z dodatkiem ziół, bez azotynu sodu
rozwiń opisPlastry boczku z pieca Pieczone&Wędzone podgrzane w opiekaczu, podane na młodych liściach botwinki przykryte cienko pokrojonymi plastrami buraków z dodatkiem sera koziego i świeżo pokrojonej dojrzałej gruszki, to przystawka, którą podając swoim znajomym, sprawisz im ogromną przyjemność.7,20 zł. /100 g
-
Karczek z pieca
22,50 złPieczona karkówka wieprzowa bez azotynu sodu.
rozwiń opisPieczeń z karkówki marynowanej przez okres 7 dni w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, posypana naturalnymi przyprawami zwinięta i pieczona pod przykryciem w piecu.7,50 zł /100g
-
Schab z pieca
23,40 złPieczony schab wieprzowy z dodatkiem ziół, bez azotynu sodu
rozwiń opisKanapka z pieczonym schabem przykryta delikatnym sosem chrzanowym to coś, czemu się nie oprzesz. Wszystkie smaki, jakie poczujesz, jedząc schab z pieca Pieczone&Wędzone, to kwintesencja naturalnych przypraw i ziół.7,80 zł. /100 g
-
Szynka naturalna by Adam Gessler
41,40 złWieprzowa szynka nie peklowana, wędzona i parzona.
rozwiń opisWędzonka z górnej części szynki, marynowana w kąpieli solankowej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, wędzona gorącym dymem ok 4 godzin w jednym cyklu czasowym, schłodzona zimnym powietrzem.6,90 zł /100 g
- 1
- 2