bez cukru
Wyświetlanie 1–12 z 43 wyników
-
Udziec dojrzewający z dzika
60,00 złSurowa wędzonka z dzika, wędzona zimnym dymem, długo dojrzewająca, prasowana, naturalnie suszona.
rozwiń opisZawinięty klin dojrzałego brie w udziec dojrzewający z dzika Pieczone&Wędzone, do tego rydze z patelni, to wyśmienite danie do weekendowego relaksu z lampką wiekowego barollo – przygotowanie jej zajmuje tylko kilka minut.19,99 zł. /100 g
-
Dzik strogonow w czerwonym winie
25,90 złCienkie paski szynki dziczej, długoduszone w czerwonym winie w towarzystwie warzyw.
rozwiń opisProdukt z szynki dzika pokrojonej w paski z dodatkiem warzyw, naturalnych przypraw oraz czerwonego wina. Poddany obróbce termicznej w słoiku, wraz ze wszystkimi dodatkami. Masa porcji w słoiku 400 g. Produkt parzony.cena za sztukę
-
Kiełbasa jałowcowa podsuszana
17,97 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona, suszona około 30 dni.
rozwiń opisWędlina z szynki, z dodatkiem boczku świnki, marynowana na sucho przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według własnej receptury, wędzona gorącym dymem około 4 godziny, pieczona w jednym cyku, suszona 30 dni do uzyskania odpowiedniej wilgotności.Wyraźnie zaznaczony smak jałowca oraz delikatny posmak pieprzu.
5,99 zł /100 g
-
Kiełbasa naturalna by Adam Gessler
22,16 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona bez dodatku azotynu sodu
rozwiń opisWędlina z szynki, łopatki i boczku wieprzowego marynowana na sucho be dodatku azotynu sodu przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według receptury Adama Gesslera, wędzona gorącym dymem ok. 5 godzin w jednym cyklu czasowym, pieczona, schłodzona zimnym powietrzem.5,99 zł /100 g
-
Szynka naturalna by Adam Gessler
41,40 złWieprzowa szynka nie peklowana, wędzona i parzona.
rozwiń opisWędzonka z górnej części szynki, marynowana w kąpieli solankowej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, wędzona gorącym dymem ok 4 godzin w jednym cyklu czasowym, schłodzona zimnym powietrzem.6,90 zł /100 g
-
Kark naturalny z pieca
22,50 złPieczona karkówka wieprzowa bez azotynu sodu.
rozwiń opisPieczeń z karkówki marynowanej przez okres 7 dni w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, posypana naturalnymi przyprawami zwinięta i pieczona pod przykryciem w piecu.7,50 zł /100g