bez cukru
Wyświetlanie 1–12 z 41 wyników
-
Dzik strogonow w czerwonym winie
25,90 złCienkie paski szynki dziczej, długoduszone w czerwonym winie w towarzystwie warzyw.
rozwiń opisProdukt z szynki dzika pokrojonej w paski z dodatkiem warzyw, naturalnych przypraw oraz czerwonego wina. Poddany obróbce termicznej w słoiku, wraz ze wszystkimi dodatkami. Masa porcji w słoiku 400 g. Produkt parzony.cena za sztukę
-
Kiełbasa jałowcowa podsuszana
17,97 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona, suszona około 30 dni.
rozwiń opisWędlina z szynki, z dodatkiem boczku świnki, marynowana na sucho przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według własnej receptury, wędzona gorącym dymem około 4 godziny, pieczona w jednym cyku, suszona 30 dni do uzyskania odpowiedniej wilgotności.Wyraźnie zaznaczony smak jałowca oraz delikatny posmak pieprzu.
5,99 zł /100 g
-
Kiełbasa naturalna by Adam Gessler
22,16 złWędlina wieprzowa, wędzona, pieczona bez dodatku azotynu sodu
rozwiń opisWędlina z szynki, łopatki i boczku wieprzowego marynowana na sucho be dodatku azotynu sodu przez okres 48 godzin, w przyprawach skomponowanych według receptury Adama Gesslera, wędzona gorącym dymem ok. 5 godzin w jednym cyklu czasowym, pieczona, schłodzona zimnym powietrzem.5,99 zł /100 g
-
Szynka naturalna by Adam Gessler
41,40 złWieprzowa szynka nie peklowana, wędzona i parzona.
rozwiń opisWędzonka z górnej części szynki, marynowana w kąpieli solankowej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, wędzona gorącym dymem ok 4 godzin w jednym cyklu czasowym, schłodzona zimnym powietrzem.6,90 zł /100 g
-
Karczek z pieca
22,50 złPieczona karkówka wieprzowa bez azotynu sodu.
rozwiń opisPieczeń z karkówki marynowanej przez okres 7 dni w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, posypana naturalnymi przyprawami zwinięta i pieczona pod przykryciem w piecu.7,50 zł /100g
-
Golonka butterfly confit z liściem laurowym
17,50 złGolonka wolno gotowana bez skóry z kością.
rozwiń opisProdukt przygotowany z części golonki tylnej bez skóry, obejmującej mięśnie wewnętrzne przyległe do kości strzałkowej. Wyrób poddawany obróbce termicznej w worku do gotowania, złożony tak aby kształtem przypominał „pałkę”. Mięśnie z jednej strony kości ulegają odczepieniu od kości odsłaniając ją podczas obróbki termicznej.cena za sztukę